Çfarë lojërash ofron Habanero?
Portofoli i zhvilluesit përfshin më shumë se 100 lojëra elektronike, mbi 20 lojëra tavoline dhe 10 versione të video pokerit. Makinat e fatit dallohen nga loja origjinale, veçoritë interesante të bonusit, jackpotet fikse dhe progresive.
Cilat lojëra zhvilluesish janë më të njohurat?
Politika e Habanero-s është të heqë makineritë e fatit që nuk janë të kërkuara nga përdoruesit, falë të cilave klubet virtuale përfaqësojnë vetëm produktet kryesore të ofruesit. Ndërkohë, ka një numër lojërash elektronike që pëlqehen veçanërisht nga lojtarët: London Hunter, Fortune Dogs, Presto, Zeus, Four Divine Beasts dhe lojëra të tjera.
A mund t'i besohet përmbajtjes së Habanero?
Ofruesi ka licenca nga Malta dhe Rumania, gjë që konfirmon organizimin e aktiviteteve në përputhje me standardet e larta ndërkombëtare. Produktet e kompanisë janë të certifikuara nga laboratorë të pavarur BMM Testlabs dhe iTech Labs, gjë që garanton integritetin e rezultateve të lojës.