Cila është licenca e studios?
Firma është e njohur për marrjen e më shumë se 20 licencave aktive në juridiksione të ndryshme. Kjo është arsyeja pse softueri shpërndahet legalisht, pothuajse në të gjithë planetin. Kompania ka të drejtë të hyjë në Mbretërinë e Bashkuar, Maltë, Ontario, tregun e lojërave në SHBA, etj.
Sa argëtim ka në arcade?
Koleksioni argëtues ka mbi 600 tituj të certifikuar. Lista përfshin jo vetëm lojëra elektronike të licencuara, por edhe lotari, video poker, format live, versione të ndryshme të pokerit, blackjack dhe ruletë.
Çfarë produktesh zhvillon Playtech?
Shumica e softuerit janë lojëra elektronike video. Kjo i referohet banditëve klasikë me një krah në temën e frutave dhe bizhuterive. Pjesa tjetër e softuerit i dedikohet vitit 2022 të ri dhe heronjve dhe aventurave të ndryshme dhe bën përshtypje me lojën dhe mekanikën origjinale. Përveç makinerive të lojërave të fatit, portofoli përmban versione të njohura të lojërave tavoline, llotarive, baccarat dhe formatit live.