Mamma Mia

Dëshironi të vizitoni një restorant italian? Nisni makinën slot Mamma Mia, e lëshuar në vitin 2011 nga Betsoft Gaming i famshëm. Loja ju lejon të shijoni enët madhështore sa më shumë që të jetë e mundur. Falë grafikave origjinale dhe shoqërimit të tingullit, lojtarët do të jenë në gjendje të jenë jo vetëm në kuzhinë, […]
50 kazinotë më të mira

More Gold Diggin

Tifozët e lojërave të fatit mund të jenë duke klikuar një profesion dhe madje të udhëtojnë në kohë. Duke zgjedhur kompaninë e kultit më shumë Gold Diggin ‘Betsoft Gaming, lojtarët do të shkojnë në një kohë kur rajonet amerikane të pranonin ata që donin të merrnin ari. Të gjithë ata që nuk kishin frikë nga […]
50 kazinotë më të mira

Pinocchio

Përralla e famshme Pinocchio është e njohur për shumë njerëz që nga fëmijëria. Versioni origjinal është përdorur për më shumë se 100 vjet për të krijuar karikatura dhe filma. Betsoft Gaming ka kënaqur përdoruesit e lojërave të fatit duke lëshuar makinën e lojërave Pinocchio. Tani lojtarët duhet të ndjekin një prangster prej druri, hunda e […]
50 kazinotë më të mira

Tycoons

Shumë kanë dëgjuar për jetën e njerëzve të pasur. Betsoft bën të mundur jo vetëm vëzhgimin e luksit, por edhe të bashkohet me klubin e miliarderëve. Makina Slot Tycoons do të tregojë se sa e pasur dhe e famshme. Fillimisht, përshtypja është se paratë po derdhen nga parajsa për ta. Në fakt, suksesi kërkon të […]
50 kazinotë më të mira

Under the Bed

Me lëshimin e karikaturës «Monsters, Inc» mendimet e shumë njerëzve për monsters, «fshehje» nën shtrat, i ndarë. Ofruesi i Betsoft Gaming ka lëshuar historinë e tij, ku, duke filluar nga makina e lojërave nën shtratin, është e nevojshme të kapërceni frikën gjatë rrugës për në fitore të mëdha. Slot ka një mbushje grafike elegant tre […]
50 kazinotë më të mira
Si ndryshojnë produktet Betsoft nga ofruesit e tjerë?
Betsoft është e specializuar në zhvillimin e pesë lojërave elektronike me mbështjellje me parcela origjinale dhe opsione interesante bonusesh. Shumica e lojërave bazohen në filma të famshëm, komikë dhe vepra letrare. Produktet e zhvilluesit dallohen nga një përqindje e lartë e kthimit dhe mundësia për të marrë një fitore të madhe. Të gjitha automatet e ofruesit janë përshtatur për pajisje portative.
Cilat lojëra prodhohen nga Betsoft?
Kompania fokusohet në prodhimin e "banditëve me një armë". Portofoli i ofruesit përfshin gjithashtu video poker dhe lojëra tavoline (blackjack, poker, baccarat, craps dhe të tjera). Përveç kësaj, zhvilluesi furnizon softuer për baste në internet.
A është Betsoft i besueshëm?
BetsoftGamingLimited është mbajtës i katër licencave. Produktet e zhvilluesit janë të certifikuara nga laboratorë të pavarur GLI dhe QUINEL. Aktivitetet dhe zhvillimet e kompanisë janë vlerësuar me çmime të shumta, dhe lojërat janë të njohura me një audiencë të gjerë përdoruesish. Të gjithë këta faktorë dëshmojnë për besueshmërinë dhe reputacionin e patëmetë të ofruesit.