A mund të luaj lojëra elektronike Evoplay në celular?
Slotet Evoplay janë zhvilluar duke përdorur teknologjinë HTML5. Shumica e produkteve të lojrave, veçanërisht pajisjet e viteve të fundit të lëshimit, funksionojnë në mënyrë perfekte në telefonat inteligjentë, iPhone, duke ruajtur cilësinë dhe opsionet e larta. Për të filluar, thjesht hapni lojën në shfletuesin.
Cilat lojëra përfshihen në portofolin e Evoplay?
Shumica e portofolit janë lojëra elektronike spektakolare. Por katalogu i lojërave përmban lojëra tavoline, argëtim me fitore të menjëhershme.
Si konfirmohet besueshmëria e ofruesit të Evoplay?
Besueshmëria dhe përfitimet e tjera të ofruesit të Evoplay janë licencuar nga një auditor i pavarur, eCOGRA. Kompania ka shumë çmime, certifikata dhe është në 10 liderët më të mirë të iGaming.