Si rregullohet studioja?
Për të shpërndarë ligjërisht softuerin e vet, kompania ka marrë shumë licenca. Marka tani rregullohet nga MB, Malta, Alderney. Lejet nga organe të ndryshme qeveritare dhe tregojnë përputhshmëri me të gjitha rregulloret. Softueri plotëson kërkesat e kumarxhinjve - grafika cilësore duke përdorur teknologji të re, lojë origjinale, një larmi nivelesh bonusi.
Sa lojëra të ndryshme janë në koleksion?
Studio do të bëjë përshtypje me një gamë të gjerë argëtimi për lojërat e fatit. Shijoni lojëra elektronike me video, lojëra tavoline, video poker, llotari dhe baccarat. Loja ofron aksion emocionues, një histori tërheqëse dhe audio moderne.
Çfarë është Play n Go?
Është një markë me shumë çmime dhe arritje në iGaming. Studio u ofron operatorëve tituj unikë me çertifikata të ndryshme. Softueri i nënshtrohet testeve të shumta nga laboratorët e testimit. Kështu që mund të mbështeteni në rezultate të drejta dhe kushte transparente. Gjatë zhvillimit përdoret teknologjia më e fundit, e cila vetëm rrit shkallën e popullaritetit.