Sa të drejta janë kushtet dhe rregullat transparente?
Përpara se të publikoni përmbajtjen, stafi i studios e teston dhe verifikon atë. Më e rëndësishmja, çdo lojë bazohet në një gjenerues të testuar të numrave të rastësishëm. Testimi i MSG është përgjegjësi e kompanisë së mirënjohur dhe të besueshme Quinel Limited.
Cilat lojëra lëshon kompania?
Studio fokusohet në publikimet e sloteve video. Çdo slot është zhvilluar në HTML5, i cili garanton një nisje të sigurt dhe të shpejtë, edhe nga telefonat inteligjentë dhe tabletët.
A është studio e licencuar?
Sigurisht, sepse kompania ekziston që nga viti 2012. Ka vetëm një vit dhe pronarët e markës së sapokrijuar kanë marrë dy licenca - MB dhe Malta. Kompania tani operon legalisht edhe në Gjermani dhe Rumani.