Cilat janë temat e njohura të lojërave?
Studio prodhon një shumëllojshmëri të automatëve. Shumica kanë të bëjnë me aventurën, jetesën luksoze dhe udhëtimin në hapësirë. Ju jeni të garantuar të merrni një emocion të gjallë nga loja emocionuese. Mos harroni grafikat 3D, raundet bonus dhe muzikën e shkëlqyer.
Sa kohë ka kompania rreth?
Organizata është themeluar në vitin 2012 në Suedi. Tani ajo ka një staf prej më shumë se 250 punonjësish shumë të kualifikuar. Ekipe të ndryshme punojnë shumë për të prodhuar video lojëra elektronike origjinale dhe të paharrueshme.
A është kompania e licencuar?
Po, Endorphina është licencuar në Maltë, gjë që vetëm sa ka rritur popullaritetin dhe besueshmërinë e studios. I gjithë softueri është plotësisht i certifikuar dhe i nënshtrohet testeve të ndryshme përpara një lëshimi të plotë. Lojërat ofrojnë një lojë interesante dhe një normë kthimi prej 96%.