Sa i besueshëm është Microgaming?
Dokumentet e licencimit të Microgaming përfshijnë dy nga licencat më prestigjioze - Autoritetin e Lojërave të Maltës dhe Komisionin e Kumarit në Mbretërinë e Bashkuar. Lojërat e kompanisë auditohen rregullisht nga eCOGRA, e cila garanton ndershmërinë e rezultateve dhe pagesën e çdo fitimi.
Cilat lojëra lëshon Microgaming?
Portofoli i prodhuesit përfshin mbi 1500 lojëra, duke përfshirë lojëra elektronike video, simulues tavoline dhe kartash, karta gërvishtëse, kazino live.
A ka ofruesi lojëra celulare?
Makinat e lojërave elektronike Microgaming janë krijuar në bazë të teknologjisë HTML5, e cila i lejon ato të hapen në shfletuesin e një pajisjeje celulare. Mbi 350 lojëra elektronike janë krijuar nga zhvilluesi posaçërisht për të luajtur në pajisje portative.